Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Tarwebier
van: | Kees Emmen |
gepubliceerd: | Tilburg |
klasse: | A |
stijl: | Tarwebier |
Beschrijving
1e prijs clubkampioenschap 2003
|
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1059 |
eind SG: | 1015 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Tarwemout (2 EBC) | 1250g | 2 EBC | ||
Pilsmout (3 EBC) | 1000g | 3 EBC | ||
Munichmout (17 EBC) | 250g | 17 EBC | ||
Hallertau | 4g | 90 min. | 4% α | |
Hallertau | 4g | 15 min. | 4% α | |
Hoegaarden gist |
Maisch schema
43 °C | 63 °C | 72 °C | 78 °C |
20 min. | 30 min. | 30 min. | 5 min. |