Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 10.0 % |
begin SG: | 1094 |
eind SG: | 1020 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Water type | Maischwater: 10 liter. Spoelwater: 6 liter |
Maisch schema
52 °C | 60 °C | 66 °C | 73 °C | 78 °C |
20 min. | 20 min. | 50 min. | 50 min. | 5 min. |
Opmerkingen van de brouwer
Gist: Trappistgist van Brouwland. Ook kan men proberen zelf een depot uit een flesje originele Quadrupel op te kweken.
Opmerkingen van de web redactie
1e prijs van het '6e Bergsche Bierfestival' te Bergen op Zoom. Bovendien werd zij die dag uitgeroepen tot algemeen kampioen.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=251