Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1038 |
eind SG: | 1014 |
EBC (kleur): | 52.0 |
EBU (bitterheid): | 22.0 |
Opmerkingen van de brouwer
Vergist op 19 °C, daarna diacetylrust bij 12 °C en klaren bij 5 °C
Opmerkingen van de web redactie
Hieronder het recept waarmee William Kloek de 1e prijs in de klasse B in de wacht sleepte met 91 punten tijdens het Open Bergse Bierbrouwkampioenschap OBBK 2012.
Opmerking keurmeester: “Dit lijkt goed op een mild ale, droge, wat gebrande bitterheid.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=307