Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken   Exporteer als BeerXML

Deadmill IPA

van:Koos & Mark Romme
klasse:A
stijl:IPA (US)

Recept gegevens

batch grootte:20 l.
kooktijd:65 min.
alcohol percentage:6.7 %
begin SG:1059
eind SG:1012
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Palemout (7 EBC)5000g   7 EBC  
Cara Amber (80 EBC)200g   80 EBC  
Kristalmout (150 EBC)200g   150 EBC  
Simcoe16g 60 min. 15.5 α  
Cascade18g 60 min. 7 α  
Simcoe10g 20 min. 12 α  
Cascade10g 20 min. 7 α  
Simcoe10g 5 min. 12 α  
Cascade20g 5 min. 7 α  
Citra10g 5 min. 12.5 α  
Citra20g 7 dagen dryhop min. 12.5 α  
Wyeast 1272 American Ale II       

Maisch schema

67 °C78 °C
60 min.5 min.

Opmerkingen van de brouwer

Maischwater: 21 liter || Spoelwater 8 liter
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=282