Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Deadmill IPA
van: | Koos & Mark Romme |
klasse: | A |
stijl: | IPA (US) |
Recept gegevens
batch grootte: | 20 l. |
kooktijd: | 65 min. |
alcohol percentage: | 6.7 % |
begin SG: | 1059 |
eind SG: | 1012 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Palemout (7 EBC) | 5000g | 7 EBC | ||
Cara Amber (80 EBC) | 200g | 80 EBC | ||
Kristalmout (150 EBC) | 200g | 150 EBC | ||
Simcoe | 16g | 60 min. | 15.5 α | |
Cascade | 18g | 60 min. | 7 α | |
Simcoe | 10g | 20 min. | 12 α | |
Cascade | 10g | 20 min. | 7 α | |
Simcoe | 10g | 5 min. | 12 α | |
Cascade | 20g | 5 min. | 7 α | |
Citra | 10g | 5 min. | 12.5 α | |
Citra | 20g | 7 dagen dryhop min. | 12.5 α | |
Wyeast 1272 American Ale II |
Maisch schema
67 °C | 78 °C |
60 min. | 5 min. |