Deadmill IPA
van:
Koos & Mark Romme
klasse:
A
stijl:
IPA (US)
Recept gegevens
batch grootte:
20 l.
kooktijd:
65 min.
alcohol percentage:
6.7 %
begin SG:
1059
eind SG:
1012
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
0.0
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Palemout (7 EBC)
5000g
7 EBC
Cara Amber (80 EBC)
200g
80 EBC
Kristalmout (150 EBC)
200g
150 EBC
Simcoe
16g
60 min.
15.5 α
Cascade
18g
60 min.
7 α
Simcoe
10g
20 min.
12 α
Cascade
10g
20 min.
7 α
Simcoe
10g
5 min.
12 α
Cascade
20g
5 min.
7 α
Citra
10g
5 min.
12.5 α
Citra
20g
7 dagen dryhop min.
12.5 α
Wyeast 1272 American Ale II
Maisch schema
67 °C
78 °C
60 min.
5 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=282