Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
DubbelBockKastanje
van: | Manus van Bommel |
klasse: | D |
stijl: | Dubbelbock |
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1080 |
eind SG: | 1016 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Munichmout (17 EBC) | 2000g | 17 EBC | ||
Pilsmout (3 EBC) | 1000g | 3 EBC | ||
Caramout (120 EBC) | 250g | 120 EBC | ||
Special-B (300 EBC) | 250g | 300 EBC | ||
Tarwemout ( 3 EBC ) | 125g | 3 EBC | ||
Chocolademout (800 EBC) | 15g | 800 EBC | ||
Kastanjes | 510g | |||
Tettnanger | 21.5g | 90 min. | 5.9 α | |
SafAle US-05 |
Maisch schema
63 °C | 73 °C |
45 min. | 30 min. |