DubbelBockKastanje
van:
Manus van Bommel
klasse:
D
stijl:
Dubbelbock
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
90 min.
alcohol percentage:
0.0 %
begin SG:
1080
eind SG:
1016
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
0.0
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Munichmout (17 EBC)
2000g
17 EBC
Pilsmout (3 EBC)
1000g
3 EBC
Caramout (120 EBC)
250g
120 EBC
Special-B (300 EBC)
250g
300 EBC
Tarwemout ( 3 EBC )
125g
3 EBC
Chocolademout (800 EBC)
15g
800 EBC
Kastanjes
510g
Tettnanger
21.5g
90 min.
5.9 α
SafAle US-05
Maisch schema
63 °C
73 °C
45 min.
30 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=279