Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Gagelbier
van: | Manus van Bommel |
klasse: | A |
stijl: | Overigen |
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1060 |
eind SG: | 1010 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Pilsmout (3 EBC) | 1500g | 3 EBC | ||
Munichmout (17 EBC) | 1000g | 17 EBC | ||
Caramout (120 EBC) | 75g | 120 EBC | ||
Caramout (50 EBC) | 75g | 50 EBC | ||
Havervlokken (2 EBC) | 50g | 2 EBC | ||
Tettnanger | 25 EBU | 90 min. | 3 α | |
Gagel | 4g | 10 min. | ||
SafAle US-05 |
Maisch schema
63 °C | 73 °C |
40 min. | 20 min. |