Gagelbier
van:
Manus van Bommel
klasse:
A
stijl:
Overigen
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
90 min.
alcohol percentage:
0.0 %
begin SG:
1060
eind SG:
1010
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
0.0
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)
1500g
3 EBC
Munichmout (17 EBC)
1000g
17 EBC
Caramout (120 EBC)
75g
120 EBC
Caramout (50 EBC)
75g
50 EBC
Havervlokken (2 EBC)
50g
2 EBC
Tettnanger
25 EBU
90 min.
3 α
Gagel
4g
10 min.
SafAle US-05
Maisch schema
63 °C
73 °C
40 min.
20 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=277