Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1076 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Maisch schema
62 °C | 72 °C | 78 °C |
60 min. | 30 min. | 5 min. |
Opmerkingen van de brouwer
Koken:
Het wort is 90 minuten gekookt en de hop is aan het begin van het koken in zijn geheel toegevoegd. Na het koken is de koriander toegevoegd nadat eerst het vuur onder de brouwketel was gedoofd. Na het koken is het wort d.m.v. een tegenstroomkoeler
Opmerkingen van de web redactie
Maischwater: 11 liter en Spoelwater: 5 liter
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=274