Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Cee Cee Schwarzbier
van: | Bruce Scott |
gepubliceerd: | Rockville, USA |
klasse: | B |
stijl: | Schwarzbier |
Beschrijving
Homebrewer of the Year 2003
|
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1051 |
eind SG: | 1016 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Munichmout (17 EBC) | 1375g | 17 EBC | ||
Pilsmout (3 EBC) | 240g | 3 EBC | ||
Munichmout (50 EBC) | 300g | 50 EBC | ||
Chocolademout (800 EBC) | 240g | 800 EBC | ||
Cara Munichmout (100 EBC) | 60g | 100 EBC | ||
Cara Pilsmout (10 EBC) | 60g | 10 EBC | ||
Hersbrucker Spalt | 20g | |||
Hersbrucker Spalt | 1.5g | |||
White Labs WLP802 Czech Budejovice lager |
Maisch schema
67 °C |
60 min. |