Cee Cee Schwarzbier

van:Bruce Scott
gepubliceerd:Rockville, USA
klasse:B
stijl:Schwarzbier

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:75 min.
alcohol percentage:0.0 %
begin SG:1051
eind SG:1016
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Munichmout (17 EBC)1375g   17 EBC  
Pilsmout (3 EBC)240g   3 EBC  
Munichmout (50 EBC)300g   50 EBC  
Chocolademout (800 EBC)240g   800 EBC  
Cara Munichmout (100 EBC)60g   100 EBC  
Cara Pilsmout (10 EBC)60g   10 EBC  
Hersbrucker Spalt20g      
Hersbrucker Spalt1.5g      
White Labs WLP802 Czech Budejovice lager       

Maisch schema

67 °C
60 min.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=267