Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Saison 1070 Roerstok
van: | Jacques Bertens |
gepubliceerd: | Clubblad oktober 2014 |
klasse: | C |
stijl: | Saison |
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 7.7 % |
begin SG: | 1070 |
eind SG: | 1002 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 30.0 |
Brouwhuis efficiëntie | 75 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Pilsmout ( 2 EBC) | 2330 | 2 EBC | Dingemans | |
Tarwemout ( 3 EBC ) | 400 | 3 EBC | ||
Kandijsuiker, wit | 200 | |||
East Kent Goldings | 13 | 90 min. | 5.5 α | |
Hallertau Perle | 5 | 90 min. | 5 α | |
East Kent Goldings | 8 | 5 min. | 5.5 α | |
Wyeast 3724 Belgian Saison | ||||
Danstar Belle Saison | Lallemand |
Maisch schema
63 °C | 72 °C | 78 °C |
35 min. | 25 min. | 3 min. |