Saison 1070 Roerstok
van:
Jacques Bertens
gepubliceerd:
Clubblad oktober 2014
klasse:
C
stijl:
Saison
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
90 min.
alcohol percentage:
7.7 %
begin SG:
1070
eind SG:
1002
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
30.0
Brouwhuis efficiëntie
75 %
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout ( 2 EBC)
2330
2 EBC
Dingemans
Tarwemout ( 3 EBC )
400
3 EBC
Kandijsuiker, wit
200
East Kent Goldings
13
90 min.
5.5 α
Hallertau Perle
5
90 min.
5 α
East Kent Goldings
8
5 min.
5.5 α
Wyeast 3724 Belgian Saison
Danstar Belle Saison
Lallemand
Maisch schema
63 °C
72 °C
78 °C
35 min.
25 min.
3 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=239