Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Tilburgse “Marter”
van: | Martin Hofhuis |
gepubliceerd: | Tilburg |
klasse: | A |
stijl: | Witbier |
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1048 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Pilsmout (3 EBC) | 1700g | 3 EBC | ||
Ambermout (50 EBC) | 100g | 50 EBC | ||
Caramout (120 EBC) | 110g | 120 EBC | ||
Hallertau | 22.5g | 90 min. | 3.2% α | |
Sinaasappelschil, gedroogde | 2 sinaasappels | 15 min. | ||
Koriander | 5g | 15 min. | ||
Hoegaarden gist |
Maisch schema
52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
15 min. | 30 min. | 15 min. | 5 min. |