Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Chocolate Emperial Stout
klasse: | D |
stijl: | Russian Imperial Stout |
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 6.0 % |
begin SG: | 1060 |
eind SG: | 1016 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 30.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Palemout (7 EBC) | 2150g | 7 EBC | ||
Ambermout (60 EBC) | 320g | 60 EBC | ||
Caramout (200 EBC) | 320g | 200 EBC | ||
Chocolademout (900 EBC) | 320g | 900 EBC | ||
Chocoladenibs | 60 | 10 min. | ||
Northern Brewer | 05 | 90 min. | 7 α | |
Wyeast 1084 Irish Ale |
Maisch schema
68 °C |
90 min. |