Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Asser Tripel
van: | Theo van de Voorde |
gepubliceerd: | Hoofddorp |
klasse: | C |
stijl: | Tripel |
Beschrijving
1e prijs clubkampioenschap 1995
|
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
begin SG: | 1080 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Pilsmout (3 EBC) | 3000 g | 3 EBC | ||
Tarwemout (4 EBC) | 200 g | 4 EBC | ||
Gierst | 200 g | |||
Basterdsuiker, geel | 250 g | |||
Northern Brewer | 20 g | 75 min. | 6% α | |
Saaz hop | 8 g | 10 min. | 3.5% α | |
Korianderpoeder | 2 g | 10 min. | ||
Farma Trappist |
Maisch schema
52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
15 min. | 40 min. | 20 min. | 1 min. |