Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
Marij’s tarwebier
van: | Marij van Meel |
gepubliceerd: | Oisterwijk |
klasse: | A |
stijl: | Tarwebier |
Beschrijving
1e prijs clubkampioenschap 1995
|
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 0.0 % |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Pilsmout (3 EBC) | 1900g | 3 EBC | ||
Tarwe, ongemout | 1200g | |||
Northern Brewer | 5.2g | 8 α | ||
Hallertau | 5.2g | 3 α | ||
Koriander | 11g | 10 min. |
Maisch schema
40 °C | 52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
10 min. | 45 min. | 60 min. | 45 min. | 5 min. |