Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken Exporteer als BeerXML
D'n Doerrack
van: | Ed Jacobs en Eric Kampfraath |
klasse: | C |
stijl: | Ale |
Recept gegevens
batch grootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcohol percentage: | 6.0 % |
begin SG: | 1062 |
eind SG: | 1015 |
EBC (kleur): | 28.0 |
EBU (bitterheid): | 38.0 |
Brouwhuis efficiëntie | 75 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | merk / leverancier |
---|---|---|---|---|
Pilsmout (3 EBC) | 2700 g | 3 EBC | ||
Aromamout (150 EBC) | 130 g | 150 EBC | ||
Chocolademout (800 EBC) | 35 g | 800 EBC | ||
Fuggles | 6 | 90 min. | 4 α | |
Styrian Goldings hop | 6 g | 90 min. | 1 α | |
Cascade | 22 | 15 min. | 3 α | |
Wyeast 1275 Thames Valley Ale | 6 g | 4 α | ||
SafAle US-05 | 4 | 6 α |
Maisch schema
62 °C | 72 °C | 78 °C |
10 min. | 40 min. | 5 min. |