Lustrumbier 2024
van:
Christian Bertens
gepubliceerd:
Clubblad
klasse:
C
stijl:
Lustrumbier 2024
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
60 min.
alcohol percentage:
9.2 %
begin SG:
1085
eind SG:
1014
EBC (kleur):
25.0
EBU (bitterheid):
36.0
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout ( 2 EBC)
1400 gr
2 EBC
Dingemans
Vienna mout (8 EBC)
1000 gr
8 EBC
Biscuitmout (B) (50 EBC)
300 gr
50 EBC
Suiker
750 gr
Citra
10 gr
60 min.
14 α
Citra
15 α
Citra
5 gr
Vlam uit min.
14 α
Mosaic
10 gr
60 min.
13 α
Mosaic
11 α
Mosaic
5 gr
Vlam uit min.
13 α
Wakatu
9 α
Wakatu
9 α
Wakatu
9 α
Wakatu
9 α
Mosaic
11 α
Maisch schema
64 °C
72 °C
30 min.
20 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=327