Carmelitoris /Luie Lozzie
van:
Jan v/d Hoogen
gepubliceerd:
Clubblad
klasse:
C
stijl:
Tripel
Recept gegevens
batch grootte:
20 l.
kooktijd:
90 min.
alcohol percentage:
8.5 %
begin SG:
1079
EBC (kleur):
8.0
EBU (bitterheid):
26.0
Brouwhuis efficiëntie
90 %
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)
4191 g
3 EBC
Tarwemout (4 EBC)
745 g
4 EBC
Havervlokken (2 EBC)
375 g
2 EBC
Suiker
488 g
Cascade
10 g
10 min.
5.7 α
Saaz hop
8 g
10 min.
3.8 α
Cascade
38 g
80 min.
5.7 α
Koriander
7 g
10 min.
Wyeast 3944 Belgium White
1 verpakking
Wyeast
Maisch schema
63 °C
68 °C
73 °C
78 °C
45 min.
20 min.
30 min.
5 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=326