Vlierbesbloesembier

van:Bas de Winter
klasse:A
stijl:Overigen

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:60 min.
alcohol percentage:0.0 %
begin SG:1045
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)1300 gr   3 EBC  
Tarwemout (4 EBC)400 gr   4 EBC  
Gerstevlokken 125 gr      
Northern Brewer5 gr 60 min. 8 α  
Hallertau Spalt Select5 gr 60 min. 7.3 α  
Saaz hop15 gr 10 min. 4 α  
Vlierbloesem40 gr 10 min.    
Kandijsuiker, wit400 gr      
SafBrew S-331      
Gistvoeding4 gr 1 min.    

Maisch schema

68 °C78 °C
60 min.5 min.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=319