Saison Avec les bons Voeux
van:
Herman Verbeek
gepubliceerd:
Clubblad februari 2012
klasse:
A
stijl:
Saison
Recept gegevens
batch grootte:
24 l.
kooktijd:
90 min.
alcohol percentage:
0.0 %
begin SG:
1070
eind SG:
1003
EBC (kleur):
8.0
EBU (bitterheid):
35.0
Brouwhuis efficiëntie
74 %
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)
5.081
3 EBC
Tarwemout ( 3 EBC )
0.542
3 EBC
Suiker
1.152
Fuggles
24
1 min.
4 α
Saaz hop
24
1 min.
3.8 α
Hallertau Merkur
70
90 min.
6 α
Fuggles
15
4 α
Saaz hop
15
3.8 α
Wyeast 3724 Belgian Saison
Maisch schema
45 °C
72 °C
0.0.25 /min min.
min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=297