Vlierbesbloesembier
van:
Bas de Winter
klasse:
A
stijl:
Overigen
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
60 min.
alcohol percentage:
0.0 %
begin SG:
1045
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
0.0
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)
1300 gr
3 EBC
Tarwemout (4 EBC)
400 gr
4 EBC
Gerstevlokken
125 gr
Northern Brewer
5 gr
60 min.
8 α
Hallertau Spalt Select
5 gr
60 min.
7.3 α
Saaz hop
15 gr
10 min.
4 α
Vlierbloesem
40 gr
10 min.
Kandijsuiker, wit
400 gr
SafBrew S-33
1
Gistvoeding
4 gr
1 min.
Maisch schema
68 °C
78 °C
60 min.
5 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=319