Quadrupel

van:Jack van Herk
klasse:D
stijl:Quadrupel

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcohol percentage:0.0 %
begin SG:1095
eind SG:1020
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)3000   3 EBC  
Special-B (300 EBC)300   300 EBC  
Gierstevlokken65      
Chocolademout (900 EBC)10   900 EBC  
Magnum2 90 min. 12 α  
Hersbrucker Spalt6 90 min.    
Iers Mos (Irish Moss)1.5 90 min.    
Wyeast 1762 Belgian Abbey I       

Maisch schema

52 °C62 °C66 °C73 °C78 °C
20 min.20 min.40 min.50 min.5 min.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=291