Dun Dronken Dakduif

van:Koos & Mark Romme
klasse:C
stijl:Tripel

Recept gegevens

batch grootte:25 l.
kooktijd:75 min.
alcohol percentage:8.0 %
begin SG:1071
eind SG:1014
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)6000g   3 EBC  
CaraHell (25 EBC)500g   25 EBC  
Kandijsuiker, wit500g      
Styrian Goldings hop15g 75 min. 4.8 α  
Saaz hop52g 75 min. 3.1 α  
Styrian Goldings hop13g 15 min. 4.8 α  
Saaz hop61g 15 min. 3.1 α  
Koriander22g 15 min.    
Wyeast 3522 Belgian Ardennes       

Maisch schema

60 °C70 °C75 °C78 °C
45 min.30 min.5 min.2 min.
de Roerstok receptendatabase: http://www.roerstok.nl/recepten?id=283