Coffee Russian Imperial Stout
klasse:
D
stijl:
Russian Imperial Stout
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
60 min.
alcohol percentage:
9.0 %
begin SG:
1090
eind SG:
1027
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
55.0
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Palemout (7 EBC)
3500 g
7 EBC
Gerst, geroosterd (1000 EBC)
480 g
1000 EBC
Chocolademout (900 EBC)
240 g
900 EBC
Special B (400 EBC)
240 g
400 EBC
Havervlokken (2 EBC)
120 g
2 EBC
Magnum
15 g
60 min.
14.5 α
East Kent Goldings
39 g
15 min.
4 α
Zoethout
1 stokje
10 min.
Koffie (gebrouwen)
375 ml
Wyeast 1028 London Ale
Maisch schema
67 °C
60 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=275