Chimay Witkap
van:
Graham Wheeler en Roger Protz, GB / Huub Soemers
klasse:
C
stijl:
Tripel
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
90 min.
alcohol percentage:
0.0 %
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
0.0
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout (3 EBC)
2500g
3 EBC
Ambermout (60 EBC)
130g
60 EBC
Kristalmout (150 EBC)
90g
150 EBC
Suiker
260g
Hallertau
10g
90 min.
3 α
Tettnanger
14g
90 min.
3 α
Hallertau
g
15 min.
3 α
Chimay gist
Iers Mos (Irish Moss)
4g
15 min.
Maisch schema
50 °C
65 °C
76 °C
45 min.
15 min.
60 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=265