Saison 1050 Roerstok
van:
Jacques Bertens
gepubliceerd:
Clubblad oktober 2014
klasse:
A
stijl:
Saison
Recept gegevens
batch grootte:
10 l.
kooktijd:
90 min.
alcohol percentage:
5.3 %
begin SG:
1050
eind SG:
1002
EBC (kleur):
0.0
EBU (bitterheid):
32.0
Brouwhuis efficiëntie
75 %
Ingrediënten
ingrediënt
hoeveelheid
kooktijd
waarde
merk / leverancier
Pilsmout ( 2 EBC)
1800
2 EBC
Dingemans
Tarwemout ( 3 EBC )
400
3 EBC
East Kent Goldings
10
90 min.
5.5 α
Styrian Goldings hop
6
90 min.
6 α
Styrian Goldings hop
10
8 min.
6 α
Danstar Belle Saison
Lallemand
Wyeast 3724 Belgian Saison
Maisch schema
63 °C
72 °C
78 °C
35 min.
25 min.
3 min.
de Roerstok receptendatabase:
http://www.roerstok.nl/recepten?id=238